Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری شیراز گفت: حداقل ۵۰ درصد حقوق بهره‌برداران و رانندگان اتوبوس و مینی‌بوس در هنگام تعطیلی این ناوگان در پی شیوع کرونا پرداخت‌شده است وتا زمان اعلام وضعیت سفید ناوگان اتوبوس ران همچنان تعطیل خواهد بود.

حسن شاهی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شیراز با اشاره به تعطیلی دوماهه این ناوگان حمل‌ونقل شهری، اظهار داشت: بنا بود که از ۱۵ اردیبهشت‌ماه آغاز به کار اتوبوس‌های شهری را داشته باشیم؛ اما با توجه به وضعیت چند روز گذشته و بازگشایی اصناف مختلف و شرایطی که پیش آمد تا زمانی که خط منحنی شیوع کرونا در شهر شیراز به وضعیت مطلوبی نرسد و به سبب اینکه سهم شیوع ویروس در حوزه حمل‌ونقل ۲۷ درصد است، بنا به تصمیم شهرداری همچنان شاهد تعطیلی کار اتوبوس‌ها و مینی‌بوس‌ها خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه سازمان اتوبوس‌رانی زیرمجموعه شهرداری است، افزود: طرف قرارداد بهره‌برداران هستند، نه رانندگان و لذا ما موظف به پرداخت حداقل ۵۰ درصد حقوق به بهره‌برداران هستیم که این بودجه از سوی شهرداری تأمین می‌شود.

حسن شاهی تأکید کرد: در هفته گذشته و با بازگشایی صنوف تصور شد که اوضاع عادی است؛ اما واقعاً این‌گونه نیست و شرایط در این چند روز بدتر شده است. لذا شهروندان باید با رعایت بیشتر قوانین بهداشتی و ماندن در خانه به حل شدن هرچه بهتر و سریع‌تر مشکل کمک کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شیراز اتوبوس حمل ونقل عمومی شهرداری حمل ونقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۴۴۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۷ درصدی سهم حمل ونقل هوایی از سفرهای نوروزی!

تین نیوز

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری در پاسخ به یک گزارش واکنش نشان داد و درباره چگونگی رشد ۷ درصدی سهم حمل ونقل هوایی از سفرهای نوروزی امسال توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، جعفر یازرلو در پاسخ به مطالب مطرح شده مبنی بر اینکه بعد از ورود ۱۶ هواپیمای برجامی، اضافه شدن ۵۰ یا ۶۰ هواپیما در دو سال گذشته قابل حس کردن نیست؛ این گونه پاسخ داد: اینکه "تعداد هواپیماهای قابل اتکای ایران ۷ یا ۸ فروند است" این سوال مطرح می شود که افزایش ۷ درصدی سهم حمل ونقل هوایی در سفرهای نوروزی امسال چگونه حاصل شده است؟

وی در ادامه اظهار کرد: وضعیت ناوگان هوایی کشور در دولت قبل با وجود تخصیص چند صد میلیون دلار برای هواپیماهای خریداری شده برجامی به دلیل عدم انتخاب صحیح نوع هواپیما و عدم تعهد شرکت سازنده در تأمین قطعات به گونه ای بود که در پایان دولت بیشتر این هواپیماها در طول کمتر از ۲سال زمین گیر شدند.

یازرلو تصریح کرد: عملکرد دولت قبل به طوری بوده که در تابستان ۱۴۰۰ در اواخر دولت دوازدهم تعداد هواپیماهای فعال و در حال ارائه خدمات کمتر از ۱۰۰ فروند بود و اگر آن رویه ادامه پیدا می کرد از صنعت هوانوردی غیرنظامی کشور اثری باقی نمانده بود. اما در دولت سیزدهم با راه اندازی نهضت تامین قطعه به منظور جلوگیری از زمین گیری هواپیماها با وجود پیچیده تر شدن تحریم ها اقدامات اساسی در خصوص ارائه خدمات ایمن هوایی صورت گرفت.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری افزود: دولت سیزدهم با اتخاذ چهار راهبرد تاب آوری، توسعه، واردات هواپیما و ساخت و تولید هواپیماهای بومی و همچنین استفاده از توان شرکت های دانش بنیان و بدون هیچ گونه تزریق مالی از سوی دولت بیش از ۹۰ فروند ناوگان هوایی وارد کشور شد که پس از فرایند چک، تعمیر و نگهداری ۵۰ فروند هواپیما تاکنون عملیاتی شده و مابقی به مرور زمان به ناوگان اضافه خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: صنعت هوانوردی کشور روزانه هزاران پرواز ایمن به اقصی نقاط دنیا و سراسر کشور دارد که این تعداد پرواز با بالاترین استاندارد روز دنیا و با رعایت ایمنی کامل در حال خدمت رسانی به مردم است و در بازه های زمانی متعدد رشد قابل توجهی هم در جابه جایی مسافر و هم تعداد نشست و برخاست شاهد هستیم.

یازرلو همچنین اظهار کرد: در نوروز ۱۴۰۲ حدود ۲میلیون و ۹۰۰ هزار مسافر جابه جا شدند که در نوروز ۱۴۰۳ این رقم به بیش از ۳میلیون و ۵۰۰ هزار مسافر با ۲۷هزار و ۵۰۰ پرواز رسید که این امر حکایت از این دارد که واردات هواپیما در دولت سیزدهم جان تازه ای به صنعت هوانوردی کشور بخشیده است.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری در پایان مجدد تاکید کرد: تعداد پروازهای روزانه در مسیرهای داخلی و خارجی و افزایش مسافران بخش هوایی در بازه های زمانی مختلف به وضوح نشان می دهد که چه تعداد هواپیما در حال سرویس دهی هستند و آیا واقعاً تردد این تعداد مسافر و این حجم سفر با ادعای این روزنامه که گفته شده صرفاً ۷یا ۸ هواپیمای سالم در ناوگان وجود دارد شدنی است؟

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • توسعه حمل‌ونقل عمومی در اهواز
  • محکومیت دو باشگاه استقلال از سوی کمیته تعیین وضعیت
  • اتوبوس چینی جوابگوی شرایط اقلیمی تهران خواهد بود؟!
  • مدارس قزوین در نوبت عصر تعطیل شد
  • راه اندازی سامانه پیش بینی ماهانه و فصلی بارش کشور
  • رشد ۷ درصدی سهم حمل ونقل هوایی از سفرهای نوروزی!
  • خسارت کشاورزان خوزستانی در کمترین زمان پرداخت می‌شود
  • تغییر تعطیلی آخر هفته از پنج‌شنبه به شنبه و تاثیر آن در آموزش
  • پاسخ رئیس شورای شهر به پرداخت ودیعه میلیاردی به برخی از مدیران شهرداری
  • نوسازی ناوگان اتوبوس‌رانی در سنگاپور